موفقیت بیشتر در کسب و کار با راه اندازی وبسایت!

موفقیت بیشتر در کسب و کار با راه اندازی وبسایت!

طراحی سایت

در این مقاله توضیح مختصری در مورد طراحی سایت و مواردی که با این رشته در ارتباط هستند رو بررسی می کنیم، پس با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید.وبسایت در اصل مجموعه ای از فایل های مختلف که شامل تصویر،متن یا فایل های برنامه نویسی شده است می باشد و کسی که سایت موردنظر رو طراحی میکنه باید در کارش خلاقیت ب خرج بده و با کمک طرح های زیبایی که ارئه میده به ارتقاء سایت کمک کنه و در واقع اون چیزی که کاربر به صورت مستقیم با اون در ارتباط هست رو طراحی کند.شما با شرکت در دوره طراحی سایت آموزشگاه تمدن و یادگیری این مهارت به ارتقاء دانش و درآمد خود می افزایید.

وبسایت چگونه می تواند درآمد ما را متحول کند؟!

وب یا Word Wide Web که به اختصار www نامیده میشود. جزئی از اینترنت است و شامل منابعی از صفحات اینترنتی است که هر کدام از این صفحات دارای آدرس معینی می باشد و به کمک آنها مسیریابی می شوند. کاربر می تواند با وارد کردن صفحه وب مورد نظر خود در مرورگر به صفحه وب مدنظر خود دسترسی پیدا کند.

آدرس وبسایت شما این چند بخش را شامل می شود:

  • پروتکل(Http)
  • محیط خدماتی اینترنتی www
  • نام دامنه یا نام سایت
  • و در آخر هم پسوند دامنه که بسته به اینکه این پسوند برای سایت شرکتی،ارگانی،سازمانی،شخصی باشد متفاوت است و به این صورت (net،ir،org ،com و…) می باشد.

وبسایت مجموعه ای از فایل های مختلف اعم از تصاویر،متون یا فایل های برنامه نویسی شده است که به منظوری خاص به شکلی با هم مرتبط هستند. این فایل ها روی یک کامپیوتر میزبان یا سرور قرار میگیرند و با یک نام دامنه مشترک فراخوانی می شوند.

 

 

به چه کسی طراح سایت می گویند؟آموزشگاه کامپیوتر تمدن-آموزش کامپیوتر-طراحی سایت-آموزش طراحی سایت

برای طراحی سایت به متخصصین زیادی از جمله گرافیست،سئوکار،برنامه نویس،پشتیبانی و… نیاز است که از مهمترین اینها سئوکار،طراح سایت و برنامه نویس می باشد.

طراح سایت در اصل کسی است که در طراحی وبسایت خلاقیت به خرج میده و با کمک طرح هایی زیبا سایت شما را ارتقاء میده و در واقع آن چیزی که کاربر به صورت مستقیم با آن در ارتباط می باشد را طراحی میکند.

طراحی سایت شامل دو بخش:

  • Frentend developer: که مربوط به طراحی قسمت های ظاهری سایت با کمک زبان های برنامه نویسی تحت وب است و همون چیزی رو طراحی میکنه که کاربر میبینه.
  • Backend developer : این قسمت مربوط به طراحی بدنه سایت است و اون چیزی که کاربر اون رو نمیبینه مثل اطلاعات کاربران،بانک اطلاعاتی،محل نگهداری فایل ها و … را شامل می شود.

 

طراحی وب شامل مهارت ها و رشته های مختلف در تولید و نگهداری وب سایت ها است. زمینه های مختلف طراحی وب شامل طراحی گرافیک وب است. طراحی رابط کاربر (طراحی UI) ، نوشتن ، از جمله کد استاندارد و نرم افزار اختصاصی ،طراحی تجربه کاربر (طراحی UX) و بهینه سازی موتور جستجو. اغلب افراد زیادی در تیم هایی کار می کنند که جنبه های مختلف فرایند طراحی را پوشش می دهند ، اگرچه برخی از طراحان همه آنها را پوشش می دهند.

طراحی وب در دامنه گسترده تر توسعه وب ، تا حدودی با مهندسی وب همپوشانی دارد. انتظار می رود طراحان وب از قابلیت استفاده آگاهی داشته باشند و اگر نقش آنها ایجاد نشانه گذاری است ، انتظار می رود که آنها نیز با دستورالعمل های دسترسی به وب به روز باشند.

 

درسته که طراحی وب دارای یک تاریخچه نسبتاً جدید است. می توان آن را به زمینه های دیگری مانند طراحی گرافیک ، تجربه کاربر و هنرهای چندرسانه ای پیوند داد ، اما از دیدگاه فناوری به طور مناسب تری دیده می شود. طراحی وب  قسمت بزرگی از زندگی روزمره مردم شده است. تصور اینترنت بدون گرافیک متحرک ، سبک های مختلف تایپوگرافی ، پس زمینه ، فیلم و موسیقی دشوار است.

بهترین آموزشگاه غرب تهران-آموزش کامپیوتر در آموزشگاه تمدن-آموزش طراحی سایت

 

شروع وب و طراحی وب

در سال 1989 ، تیم برنرز لی ، پیشنهاد ایجاد یک پروژه فرامتن جهانی را داد که بعداً به شبکه جهانی وب معروف شد. طی سالهای 1991 تا 1993 شبکه جهانی وب متولد شد.  او در نخستین  وب سایتش، از ابرمتن و پیوندی برای ایمیل (پست الکترونیک) استفاده کرده بود. در سال 1993 مارک آندرسن و اریک بینا مرورگر موزاییک را ایجاد کردند. در آن زمان چندین مرورگر وجود داشت ، اما اکثر آنها مبتنی بر یونیکس بودند و به طور طبیعی متن سنگینی داشتند.

در ابتدا وب سایت‌ها با کُدهای ساده Html نوشته می‌شدند، که گونه‌ای اززبان نشانه گذاری بود که ساختار ساده‌ای به وب گاه‌ها می‌داد، شامل سرتیتر و پاراگراف، و توانایی پیوند دادن به آدرس‌های دیگر از طریق ابرپیوند را داشت و در مقایسه با روش‌های دیگر، این راه تازه و متفاوتی بود که کاربران به سادگی می‌توانستند با یک مرورگر، صفحه‌های پیوند خورده را باز کنند.

با پیشرفت وب و هنر طراحی آن، زبان کُدنویسی Html، پیچیده‌تر و انعطاف پذیرتر شد و با پیدایش الگوهای آبشاری وب یا Css، روش نادرست طراحی با جدول‌های پنهان در صفحه از گردونه خارج، و به جای آن استفاده مناسب از زبان کمکی Css جایگزین آن شد.آموزشگاه کامپیوتر غرب تهران-اموزشگاه کامپیوتر تمدن-طراحی سایت-آموزش طراحی سایت

 

2نوع سایت داریم:

1: سایت استاتیک که جنبه معرفی به مخاطب را دارند و اطلاعات داخل سایت نیازی به تغییر مداوم ندارند.

2: سایت داینامیک در این مدل سایت هم طراحی سایت شما با مقام مدیریت و پنل مدیریتی بروزرسانی می شود که این بروزرسانی با اضافه و یا کاهش صفحه وب و ایجاد انواع فرم و… می باشد.

برای طراحی وب این موارد را نیاز که بدانیم:

دانستن زبان های برنامه نویسی مربوط به وب
تسلط کامل بر اینترنت و مفاهیم وب و همچنین آشنایی با نرم افزارهای مربوطه
خلاقیت بالا به منظور خلق آثار جدید و ارائه طرح های نو به بازار
توانایی انجام به موقع پروژه ها زیرا عدم انجام به موقع پروژه ممکن است باعث نارضایتی کارفرما و تبلیغات منفی برای طراحی شما شود.
داشتن درک درستی از قوانین و دستورالعمل های اینترنتی برای دسترسی به وب سایت
به روز بودن و آگاهی داشتن از آخرین تعییرات تکنولوژیکی و نرم افزاری
توانایی کار با ابزاری مانند اسکنرها و تجهیزات دیجیتال صوتی و تصویری

اگر شما برای خود و به طور مستقل کار می کنید باید مهارت های مدیریت کسب و کار و مذاکره را هم داشته باشید تا در این راه موفقتر عمل کنید.

و در نهایت اگر میخواهید یک سایت مخاطب پسند داشته باشید این موارد را حتما رعایت کنید:
  • داشتن نقشه راه اساسی و منطقی
  • انتشار اطلاعاتی که مرتبط با کسب و کار شما باشه
  • ارائه اطلاعات تماس
  • داشتن رابط کاربری ساده و جذاب
  • تامین امنیت سایت
  • قابل دسترسی از طریق موبایل
  • پاسخ به سوالات متداول
  • و اختصاص یک فضای میزبانی خوب و مناسب

 

نتیجه گیری :وبسایت و طراحی آن اگر به شکل درست و مخاطب پسند باشه باعث موفقیت تجارت و کسب و کار شما میشه و برعکس آن هم اگه به مواردی که در طراحی سایت اهمیت داره توجه نکنید باعث شکست در کسب و کار و تجارت شما میشه و یادتون باشه که تو سایت موزیک و زرق و برق زیاد نباید قرار بدید.

پس این نشاندهنده اهمیت این موضوع برای رونق و موفقیت کسب و کار شماست.

اگر مایل به یادگیری دوره طراحی سایت هستید پیشنهاد می شود که حتما قبل از آن دوره icdl رو گذرانده باشید برای آشنایی با کامپیوتر و کار با آن که می توانید این مهارت icdl را در آموزشگاه کامپیوتر تمدن به خوبی آموزش ببینید.

ثبت نام در دوره آموزش icdl به صورت حضوری و آنلاین

خرید آنلاین پکیج دوره آموزش icdl و پکیج دوره طراحی سایت از آموزشگاه کامپیوتر تمدن

 

 

مقالات مرتبط

دیدگاه

0 نظر تاکنون ارسال شده است